Palveluni

Haluan olla apunasi ja tukenasi kohti terveempää ja kivuttomampaa elämää fysioterapian tai hieronnan merkeissä. Kanssani voit myös saada apua ja kannustusta kuntosaliharrastukseen tai rentoutua aromaattisessa hieronnassa. Voit muistaa myös läheistäsi ihanalla lahjakortilla!

Kysy myös suositusta Ryhtitunnista erilaisille ryhmille, vaikka työhyvinvointiin!

Ryhtitunti

Ennen pienryhmään tuloa asiakkaille tehdään ryhtianalyysi, joten ohjaaminen on yksilöllistä. Tunnilla haastetaan kestävyyttä, koordinaatiota ja voimaa.
Tuntien liikepankki on kehittynyt vuosikymmenien aikana, joten ohjaamisessakin on oma ”käsialansa”. Vaihtoehtoja liikkeille löytyy aloittelijasta kilpaurheilijaan, joten samaan ryhmään mahtuu hyvin erikuntoisia liikkujia. Meillä kaikilla on omat haasteensa liikkumisessa. Sekoittelemalla liikkeitä aina crossfitistä fysiokimppaan saadaan mielenkiintoinen ja haastava, hikinen ja Innostava tunti.

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on tukea yksilön terveyttä ja hyvinvointia edistämällä hänen toimintakykyään, työkykyään sekä liikkumistaan arjessa. Olen läsnä ja apuna matkalla kohti kivuttomampaa ja esteettömämpää elämää, ikäihmisille, lapsille ja kaikille siltä väliltä! Fysioterapia suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hieronta

Vuosien innokkaan ja tutkivan tekemisen kautta hierontaan on muodostunut oma käsiala. Käytän erilaisia tekniikoita sen mukaan miltä lihakset, lihaskalvot, jänteet ja muut kudokset tuntuvat. En erittele tekniikoita tehdessäni, mutta käsittelyssä käytän klassisen hieronnan lisäksi trigger- ja akupainantaa, fasciamanipulaatiota, poikittaisen hieronnan tekniikkaa ja monia muita kipuja helpottavia ja tehokkuutta lisääviä keinoja.

Kuntosalivalmennus

Teen kuntosaliohjelmia asiakkaan tarpeiden mukaan ja kannustan tavoitteisiin. Ohjaan liikkeiden tekemisessä ennaltaehkäisten kiputiloja ja auttaen sinua liikkumaan oikein.

Tänään on hyvä päivä aloittaa terveellisempi ja liikunnallisempi elämä!

Rentoutushoidot

Astetta nautinnollisempi hieronta? Hemmottele itseäsi tai läheistäsi, ja varaa aika rentoutushoitoihin tai osta lahjakotti. Tuoksut ja musiikki asiakkaan toiveiden mukaisesti!