Ajanvaraus

Hyvät asiakkaani, olen  sairaslomalla ja ajanvarauskalenteri on suljettu toistaiseksi! Tiedottelen somekanavissani, kun aikoja on taas varattavissa. 

Hoidan jokaista asiakasta yksilöllisesti kehon tarpeiden mukaan. Kun tulet ensimmäistä kertaa, tarjoan konsultaation (+15 min) kaupan päälle parhaan tuloksen saavuttamiseksi! Valitsethan silloin tullessasi kalenterista “Ensimmäinen kerta”-palvelun, jotta osaan varata sinulle tarpeeksi aikaa.

Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa, voit myös laittaa viestiä suoraan minulle! En vastaa puhelimeen hoitojen aikana, mutta soitan takaisin mahdollisimman pian

RyhtiParkin Fysioterapiahoidoista maksat vain Sinulle kuuluvan omavastuuosuuden. Hoidamme Kela-hakemukset puolestasi, eikä siitä veloiteta ylimääräistä. Kelakorvaus, lähetteesi mukaan, vähennetään alla olevista hinnoista.

Huom! Aikojen peruutus viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä peruutetuista/peruuttamattomista peritään 50% hinnaston mukaisesta hinnasta.

Meillä käy Smartum, Edenred ja E-Passi!

Tervetuloa huolehtimaan terveydestäsi! Pidämme osaltamme huolta, että hoitoihin saapuminen on turvallista ja huolehdimme hygieniasta määräysten mukaisesti. Tulethan paikalle terveenä! 

Loading...