Palveluni

Haluan olla apunasi ja tukenasi kohti terveempää ja kivuttomampaa elämää fysioterapian tai hieronnan merkeissä. Kanssani voit myös saada apua ja kannustusta kuntosaliharrastukseen tai rentoutua aromaattisessa hieronnassa. Voit muistaa myös läheistäsi ihanalla lahjakortilla!

Kysy myös suositusta Ryhtitunnista erilaisille ryhmille, vaikka työhyvinvointiin!

Ryhtitunti

Ennen pienryhmään tuloa asiakkaille tehdään ryhtianalyysi, joten ohjaaminen on yksilöllistä. Tunnilla haastetaan kestävyyttä, koordinaatiota ja voimaa.

Tuntien liikepankki on kehittynyt vuosikymmenien aikana, joten ohjaamisessakin on oma ”käsialansa”. Vaihtoehtoja liikkeille löytyy aloittelijasta kilpaurheilijaan, joten samaan ryhmään mahtuu hyvin erikuntoisia liikkujia. Meillä kaikilla on omat haasteensa liikkumisessa. Sekoittelemalla liikkeitä aina crossfitistä fysiokimppaan saadaan mielenkiintoinen ja haastava, hikinen ja Innostava tunti.

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on tukea yksilön terveyttä ja hyvinvointia edistämällä hänen toimintakykyään, työkykyään sekä liikkumistaan arjessa.

Fysioterapialla on mahdollista saavuttaa pysyviä ja kauaskantoisia tuloksia, kun fysioterapia suunnitellaan persoonallisesti ja suunnitelmaa toteutetaan säännöllisesti.

Olen läsnä ja apuna matkalla kohti kivuttomampaa ja esteettömämpää elämää, ikäihmisille, lapsille ja kaikille siltä väliltä! Suunnittelen fysioterapian yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hieronta

Hieronta hoitaa kehoa ja mieltä. Hieronta rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Ennen kaikkea hieronta on myös tehokasta kehon huoltoa ja hoitoa.

Vuosien innokkaan ja tutkivan tekemisen kautta hierontaan on muodostunut oma käsiala. Käytän erilaisia tekniikoita sen mukaan miltä lihakset, lihaskalvot, jänteet ja muut kudokset tuntuvat.

En erittele tekniikoita tehdessäni, mutta käsittelyssä käytän klassisen hieronnan lisäksi trigger- ja akupainantaa, fasciamanipulaatiota, poikittaisen hieronnan tekniikkaa ja monia muita kipuja helpottavia ja tehokkuutta lisääviä keinoja.

Kuntosalivalmennus

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun? Tarvitsetko vierellesi tsemppaavan treenikaverin?

Aloita kuntoilu ammattilaisen ohjaamana! Kuntosalivalmennus tarjoaa helpon ja oikeaoppisen tavan kuntoilla ja harjoitella. Kuntosaliharjoittelu soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille liikkujille.

Saat juuri sinulle suunnitellun kuntosaliohjelman tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Ohjaan suorittamaan liikkeet oikeilla tekniikoilla ennaltaehkäisten kiputiloja ja auttaen sinua liikkumaan oikein. Tsemppaan ja kannustan sinua saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet. Tänään on hyvä päivä aloittaa terveellisempi ja liikunnallisempi elämä!

Rentoutushoidot

Astetta nautinnollisempi hieronta?

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi ja varaa aika rentoutushoitoihin. Meiltä saat myös ihanat lahjakortit.

Anna itsellesi tai ystävällesi syy ponnahtaa karkuun kiireistä arkea. Pieni rentoutushetki rauhoittaa mieltä ja auttaa jaksamaan arjessa.

Tuoksut ja musiikki asiakkaan toiveiden mukaisesti!